Locator Кропивницький НДІвулиця Академіка Корольова НДІ на вулиці Академіка Корольова Кропивницький

НДІ на вулиці Академіка Корольова у Кропивницькому

1
  • Кировоградский научно-исследовательский и проектный институт землеустройства

    вулиця Академіка Корольова, тел. 0 (52) 236-53... показати
    вулиця Академіка Корольова, 26, тел. +380(52)236-53-63 детальніше
    НДІ Кировоградский научно-исследовательский и проектный институт землеустройства знаходиться у Кропивницькому, вулиця Академіка Корольова.

Коротко про нді на вулиці Академіка Корольова у Кропивницькому (Кіровоградська)

На цій сторінці зібрані нді, розташовані на вулиці Академіка Корольова у Кропивницькому (Кіровоградська). Locator відомо про одна нді поряд з цим місцем серед яких Кировоградский научно-исследовательский и проектный институт землеустройства , який розташований на вул. Академіка Корольова. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці нді.

  • Скільки НДІ на вулиці Академіка Корольова у Кропивницькому?

    За даним Locator на вулиці Академіка Корольова у Кропивницькому ведуть діяльність 1 НДІ.

  • Які НДІ найкращі на вулиці Академіка Корольова у Кропивницькому?

    Locator радить відвідати насступні НДІ на вулиці Академіка Корольова у Кропивницькому: Кировоградский научно-исследовательский и проектный институт землеустройства.

  • Де знаходиться найближчі від мене НДІ на вулиці Академіка Корольова у Кропивницькому?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас НДІ, перейдіть на сторінку НДІ на вулиці Академіка Корольова у Кропивницькому і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги НДІ на вулиці Академіка Корольова у Кропивницькому?

    Ціни на послуги НДІ залежать від конкретної послуги і НДІ. Locator.ua дає можливість всім НДІ вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного НДІ.

  • Послугами яких НДІ на вулиці Академіка Корольова у Кропивницькому краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до НДІ, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Кировоградский научно-исследовательский и проектный институт землеустройства.

  • Як зв'язатись з цими НДІ?

    Контакти для зв'язку з цими НДІ ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

НДІ у Кропивницькому

НДІ за районами Кропивницького: