Locator Кропивницький Вищі навчальні закладивулиця Велика Перспективна Вищі навчальні заклади на вулиці Велика Перспективна Кропивницький

Вищі навчальні заклади на вулиці Велика Перспективна у Кропивницькому

1
  • Донецький національний медичний університет

    вулиця Велика Перспективна, тел.
    вулиця Велика Перспективна, 1/2, тел. детальніше
    Вищі навчальні заклади Донецький національний медичний університет знаходиться у Кропивницькому, вулиця Велика Перспективна.

Коротко про вищі навчальні заклади на вулиці Велика Перспективна у Кропивницькому (Кіровоградська)

На цій сторінці зібрані вищі навчальні заклади, розташовані на вулиці Велика Перспективна у Кропивницькому (Кіровоградська). Locator відомо про одна вищі навчальні заклади поряд з цим місцем серед яких Донецький національний медичний університет , який розташований на вул. Велика Перспективна. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці вищі навчальні заклади.

  • Скільки Вищі навчальні заклади на вулиці Велика Перспективна у Кропивницькому?

    За даним Locator на вулиці Велика Перспективна у Кропивницькому ведуть діяльність 1 Вищі навчальні заклади.

  • Які Вищі навчальні заклади найкращі на вулиці Велика Перспективна у Кропивницькому?

    Locator радить відвідати насступні Вищі навчальні заклади на вулиці Велика Перспективна у Кропивницькому: Донецький національний медичний університет.

  • Де знаходиться найближчі від мене Вищі навчальні заклади на вулиці Велика Перспективна у Кропивницькому?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Вищі навчальні заклади, перейдіть на сторінку Вищі навчальні заклади на вулиці Велика Перспективна у Кропивницькому і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Вищі навчальні заклади на вулиці Велика Перспективна у Кропивницькому?

    Ціни на послуги Вищі навчальні заклади залежать від конкретної послуги і Вищі навчальні заклади. Locator.ua дає можливість всім Вищі навчальні заклади вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Вищі навчальні заклади.

  • Послугами яких Вищі навчальні заклади на вулиці Велика Перспективна у Кропивницькому краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Вищі навчальні заклади, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Донецький національний медичний університет.

  • Як зв'язатись з цими Вищі навчальні заклади?

    Контакти для зв'язку з цими Вищі навчальні заклади ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Вищі навчальні заклади у Кропивницькому

Вищі навчальні заклади за районами Кропивницького: