Locator Кропивницький консультація сімейного врачаПодільський район консультація сімейного врача Подільський район Кропивницький

консультація сімейного врача у Подільському районі у Кропивницькому

1
  • 7 я Клінік

    Подільський район, вулиця Преображенська, тел. 0 (99) 685-75... показати
    Подільський район, вулиця Преображенська, 79а, тел. +380(99)685-75-57 детальніше

    консультація сімейного врачаціна невідома

    7’Я Clinic — медичний центр для всієї родини в Кропивницькому Вас вітає медичний центр європейського типу, в якому практикують якісно новий рівень обслуговування пацієнтів. Кожен отримує турботу...

Коротко про консультація сімейного врача у Подільському районі у Кропивницькому

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу консультація сімейного врача, розташовані у Подільському районі у Кропивницькому. . Locator відомо про одна такої організації поряд з цим місцем серед яких 7 я Клінік , який розташований на вул. Преображенська. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу консультація сімейного врача.

  • Чи є і скільки организацій у Подільському районі у Кропивницькому які надають послугу "консультація сімейного врача"?

    Так, у Подільському районі у Кропивницькому є 1 закладів які надають послугу "консультація сімейного врача".

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "консультація сімейного врача" у Подільському районі у Кропивницькому?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу консультація сімейного врача, перейдіть на сторінку послуги "консультація сімейного врача у Подільському районі у Кропивницькому" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "консультація сімейного врача" у Подільському районі у Кропивницькому?

    Ціни на послугу "консультація сімейного врача" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "консультація сімейного врача у Подільському районі у Кропивницькому".

  • Послугами яких у Подільському районі у Кропивницькому краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: 7 я Клінік.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

консультація сімейного врача у Подільському районі у Кропивницькому поряд

за станціями метро поряд:

    консультація сімейного врача у Кропивницькому

    консультація сімейного врача за районами Кропивницького: