Коли їдеш у справах бізнесу в інше місто, а, тим більше, маєш кілька зустрічей у різних місцях та містах, звичайно, що краще подорожувати потягом, чи автобусом, або іншим видом транспорту, де можна поспати, або просто відпочити за час дороги, адже 6-8 годин за кермом – це випробування, після якого говорити про бізнес складно.

Проте, приїхавши на нове місце, користуватися громадським транспортом – також не вихід, адже це тони часу, котрий можна використати з користю, крім того, місцевий транспорт, його особливості руху та маршрути треба знати, а не ризикувати запізнитися на важливу зустріч, сподіваючись на адекватність роботи GPS. Інший варіант – таксі, також не є ідеальним, через те, що, по-перше, коштує дорого, особливо, якщо мова йде не про разові виклики, а про 5-7 поїздок за відрядження, то такий режим є доволі витратним.

Отже, найкращим рішенням у даному випадку, і наш власний досвід це доводить, є оренда автівки на той термін, який потрібен Вам, причому Ви маєте змогу обирати марку й навіть колір авто, змінювати тип авто, залежно від задач. Зокрема, високою популярністю користується оренда авто у Львові, як центру суспільного та бізнес-життя сучасної України.

Переваги оренди авто від RENTAL.UA

Обираючи сервіс rental.ua, Ви отримуєте набагато більше, ніж оренду авто:

  • Всі автомобілі знаходяться у відмінному технічному стані, зі страховкою КАСКО і ОСАГО, ідеально чисті, повний бак
  • Ви можете вибрати автівку згідно свого статусу та задач: авто для весілля, вантажівки, економ класу, преміальні автівки, бізнес-клас, середній клас тощо
  • Не потрібна застава
  • Автомобіль надається без водія, тож Ви можете почуватися абсолютно вільно та комфортно
  • Цілодобова підтримка 24/7 від менеджерів сервісу, які завжди на зв’язку та мають всі ресурси для оперативного вирішення будь-яких проблем в дорозі
  • Доставка авто в потрібне місце в зазначений час
  • Можливість повернення авто в будь-якому представництві компанії Рентал, навіть в іншому місті
  • Можливість перетину кордону на авто компанії
  • Численні додаткові послуги, такі, як: оформлення на двох водіїв, дитяче крісло, навігатор, і багато іншого

Кому підійде оренда авто в Україні

Насправді, не лише відрядження – привіт для дзвінка в офіс компанії Rental, дуже часто до нас звертаються як юридичні особи, котрі прагнуть забезпечити своїх делегатів надійним транспортом представницького класу, так і приватні підприємці, для котрих наразі придбання авто не є нагальною потребою, тож вони можуть зручно вирішити свої справи, без зайвих витрат та справивши гарне враження на партнерів.

Власне авто – це зручно, та водночас це величезна відповідальність, адже, фактично, треба не лише заробити грошей на придбання авто, але й забезпечити страхування, технічне обслуговування, чистоту і зовнішній вигляд, цілу купу потрібних аксесуарів і так далі. Це все вирішується просто – оренда від профі, які знаються і на автівках, і на Ваших потребах, адже це зручно, дуже вигідно і це те враження, від якого, можливо, залежить весь подальший розвиток Вашого бізнесу та життя. Тож не ризикуйте, а довіряйте професіоналам, ми підкажемо як краще та як дешевше, адже, після співпраці з rental.ua, Ви обов’язково повернетеся знову.

Рентал.ЮА – надійність та професіоналізм, нам довіряють як близьким друзям.